Közeledik az apokalipszis? Itt az atombunker elérhető áron

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem csak óvóhelynek lehet használni ezeket a monumentális csöveket, hanem akár lakni is lehet bennük. Kérdés, hogy ki szeretne a föld alatt élni?

Sokakban fogalmazódik meg, hogy hova menekülnének, ha valamilyen oknál fogva nyakunkon lenne a világvége. Csak a rendkívül tehetőseknek volt belépőjük a szuper-luxus, összkomfortos óvóhelyekre, egészen idáig.

óvóhely belülről

Az Atlas Survival Shelters megoldást nyújt a “köz” embereinek is, hogy kialakíthassanak maguknak egy saját bejáratú óvóhelyet, ahova vissza tudnak vonulni egy esetleges zombi apokalipszis idejére.
Hogy kiderítsük, elmúlt-e a veszély, kamerákat telepíthetünk a szabadba, amikkel megtudjuk vizsgálni a helyszínt, vagy akár egy drónt is kiküldhetünk megnézni, hogy biztonságossá váltak-e a dolgok.

Az óvóhely maximálisan fel van szerelve mindennel amivel rendelkeznie kell egy ilyen komplexumnak. Hatalmas ötlet a feltalálótól. Ha nincs baj, akkor üzemelheti akár egy “hétköznapi földalatti” bunkerként víz és áram ellátással. Viszont ha nem így történne, akkor természetesen előre be tudunk spájzolni vízből, élelemből és az áramellátással sem lesz egy darabig gondunk.

óvóhely napelemmel

Többféle konstrukcióból választhatunk különböző felszereltséggel, de az induló ár átszámítva durván 8 és fél millió forint. Ez csak egy “alap” felszereltségű óvóhely ami egy lejáratot, egy vészkijáratot, egy fürdőszobát, egy hálószobát, egy “nappalit” és egy széfet tartalmaz.

Megrendelhetjük televízióval és a többi berendezéssel, de pénzt takarítunk meg, ha mi magunk rendezzük be. Még több kép itt.

Ropogósan friss hírek, kéthetente, sallangok nélkül.