Sokat utazol? Ezt a megoldást neked találták ki!

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

8 négyzetméter, konyha, zuhany, két ágy. De két kerék?

Az alap koncepció néhány diák fejéből pattant ki akik úgy döntöttek, hogy csinálnak egy keveréket egy lakókocsiból és egy házból. Az üzletnek - shelterwise.com - nagyon megtetszett a kész konstrukció és úgy döntöttek, hogy árulni fogják a Salsa Box-ra keresztelt miniházat - tudjuk meg a dailymail.co.uk-tól.

Miniház utánfutó

A standard méretei 3.5 x 2.4 méter, de létezik belőle 4.8, 5.4 és 6 méter hosszúságú “kiszerelés” is - természetesen a hosszabb kiszerelésekben több a hely.

Salsa box nappali

Az alap konstrukció felszereltségét tekintve elfér benne egy kétszemélyes ágy, van benne egy mini zuhanyzó, mini kád, konyha és egy öblíthető WC!

Miniház két ágy

A bejárati ajtó fölött egyébként egy mini kiskert is van, amit a fölötte lévő bukó ablakon keresztül locsolhatunk. Érdemes átgondolni, hogy milyen növényt ültetnénk oda, ha nem akarjuk az autópályát teleszórni szirmokkal utazásunk közben.

Az elektromosságot és a vízellátást hagyományos lakóautó kapcsolattal tudjuk megoldani. A szállításához nincs szükség semmilyen extra papírra a hatóságoktól, hiszen gyakorlatilag pótkocsi kategóriába tartozik.

Ennyi hely van a Salsa boxban

Viszont az ára elég húzós: 22,500 dollárért adják, ami nagyjából 6,3 millió forintnak felel meg. Kérdés, hogy hotelben, vagy ebben költséghatékonyabb megszállni.