Miley Cyrus úgy döntött, cowgirl lesz

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A popdíva - ha lehet így hívni - mostantól az új lovasfarmján tengeti hétköznapjait. Persze ne düledező viskókra meg rozoga léckerítésekre gondoljunk...

Érdekes, hogy a “Party in the USA” című dalában - amivel berobbant a zenevilágba - arról énekel, hogy az angyalok városába szeretne költözni, ennek ellenére most mégis inkább vidéken keresi a nyugalmat.

Miley Cyrus új lovasfarmja

A dal egyébként még 2009-ben íródott, tehát idestova 6 éve. Azóta lehet, hogy már nem vágyik a hölgy annyira a nyüzsgésre, mint akkor.

Miley Cyrus farmjának konyhája

A nagyjából 22.000 négyzetméteres ingatlant egyébként 4 millió dollárért vásárolta (1 milliárd 50 millió forint).

Miley Cyrus lovasfarmja

A Miley fanoknak - akik hatalmas party-arcként ismerték meg a lányt - azonban nem kell aggódniuk. A borospince 1000 üveg bor tárolására alkalmas.

Miley Cyrus nappalija

A telken épült ház 603 négyzetméteres, a 10 boxos istállóban és a hozzá tartozó 4000 négyzetméteres futtatón biztos van elég hely nem csak a lovakkal való bíbelődésre, de a partizásra is.

Miley Cyrus farmjának medencéje

Miután többször is kirabolták előző otthonát, úgy döntött, hogy eladja és ebben a hét hálószobával, hat fürdőszobával, rusztikus stílusban készített kazettás mennyezettel és egy gyönyörű tornáccal rendelkező otthonában él tovább.

Még több képet a birtokról ide kattintva nézhetsz meg.