Madonna egykori Beverly Hills-ben található otthona ismét eladó

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az ikonikus popkirálynő előző otthona másfél év után ismét felbukkant az ingatlan piacon. Nem is akármennyiért.

Egy ilyen szupersztár otthonát hol máshol is találnánk meg, mint az örök napsütéses Beverly Hills-ben, azon belül is a Sunset Boulevardon. Mostani tulajdonosa 19,5 millió dollárért vásárolta meg a birtokot, ami a múlt hónapban tűnt fel ismét az eladó ingatlanok listáján.

Madonna eladó birtoka Beverly Hillsben

A hirdetésben ugyanazok az adatok vannak feltüntetve, mint másfél éve, azonban csak az ár nem egyezik, az egy “kicsivel” magasabb. Nem egész 28 millió dollár (7,75 milliárd forint). Ez az összeg megközelíti azt, amit Madonna is szeretett volna kapni érte eredetileg még 2012-ben.

Madonna egykori birtokának medencéje

Az 1,17 holdas birtok a nyugalom érdekében távol lett felépítve a Sunset Boulevardtól. Adottságai közé tartozik a 9 hálószoba, 15 fürdőszoba, két részes ebédlő, két vendégház és egy medence.

Madonna eladó birtokának konyhája belülről

A hirdetésben a képek közt semmi különbség nem látszik a másfél évvel ezelőtt készültekhez képest, ami okot adna az ár ekkora mértékű emelkedésére. Hacsak azóta nem derült ki, hogy egy olajmező van a telek alatt, vagy a mostani tulajdonosok nem kaptak egy busás ajánlatot az egyik Madonna rajongótól.

Madonna egykori birtoka belülről

Még több képért kattints ide.