Okosotthon: Távvezérelt napsütés

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A reggeli napsugarak simogatása az ébredés legjobb formája. Ha Ön is így szeretne felébredni, akkor cikkünkben megtalálja a megoldást!

A nappali hangulafényének beállítására is tökéletes megoldás, de a hálószobába beeső fényeket is irányíthatjuk vele. Az okosotthonok kiegészítői között már több terméket is bemutattunk, most jöjjön ismét valami új.

Az ára 350 dollár kb. 100.000 forint.

Okos redőny

Az okosredőny távvezérelve működtethető, egyszerre akár több is.

A távvezérelhető okoseszközök közül a redőny sem maradhat ki. Hanggal is vezérelhető, de maga az alkalmazással történő irányítás is igen intuitív és egyszerű. Maga a funkciója is eléggé egyértelmű: nem kell kézzel le- és felhúzogatnunk a redőnyt, amely elsőre első világbéli problémának tűnhet, de ha az ablakunk olyan helyen van, amihez nehezebb hozzáférni (székre és / vagy asztalra állás kombóval kivitelezhető), akkor már mindjárt más megítélés alá eshet a dolog. Az ára egy kicsit borsosnak mondható, ha az egész lakást vagy házat fel akarjuk szerelni ezzel a kényelemmel, illetve egyszer 150 dollárt (kb. 42.000 forint) is ki kell köhögnünk a Caseta Bridge nevezetű eszközért, amely pl. az Apple Homekitjével való együttműködést biztosítja.

okos redőny

Időzítéssel és hőmérővel, termosztáttal összekötve a lehetőségek száma szinte végtelen lehet.

További okosotthon cikkeket az Ingatlanok.hu oldalon találja meg.