Ezeréves, teljesen felújított vár szállodával és étteremmel eladó!

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ezt ne hagyja ki, potom 2,3 milliárdért szinte ajándék. Az ingatlanhoz saját út, parkoló, múzeum és egy 93 m mély kút is tartozik.

Eladóvá vált a szívünkhöz oly közel álló, oly nagyon megszeretett várunk, a Wachsenburg. Az ingatlan Türingiában található, Németország szívében, Erfurttól délre.

Wachsenburg madártávlatbólVárunk több, mint ezer éves, de korának ellenére kiváló állapotban van, köszönhetően a 16 éve történt teljes körű felújításnak és korszerűsítésnek.

Wachsenburg és a faluWachsenburg új tulajdonosa 2,3 milliárdért nem csak egy várat fog kapni, hanem Németország egyik legszebb, igazán impozáns kulturális és történelmi műemlékét is, amelyhez saját út vezet.

Wachsenburg belső udvara az étteremmelA télen-nyáron járható bekötőút a 270 méter hosszú várfal mentén fut, és a murvával felszórt, 35 férőhelyes parkolóba torkollik.

Wachsenburg főbejárataInnen közelíthető meg maga a főépület és a hozzá csatlakozó szárnyak, amelyek magukba foglalják a vár saját szállodáját, éttermét és múzeumát.

Wachsenburg és a szálloda éttermeAz ingatlan elsősorban kereskedelmi-turisztikai célokat szolgál, de a 16 hálószoba és 20 fürdőszoba úgy lett a várban kialakítva, hogy akár egy privát rezidencia leválasztására is alkalmas legyen.

Wachsenburg egyik hálószobája
Wachsenburg egyik fürdőszobájaA kiváló infrastruktúrának köszönhetően a vár könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel gyalogosan, busszal, gépkocsival, de akár helikopterrel is.

Wachsenburg szállodafolyosóBefektetőknek és oligarcháknak egyaránt kiváló választás!

Bővebb információ és érdeklődni...