Újépítésű házat szeretne? Gondoljon másképp az építkezésre! (X)

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A speciális „Liapor kerámia házak” technológiája Európában régóta hódít, a magas minőség mellett a gyors megvalósítás, és a kedvező ár miatt.

Szinte mindenben jobb mutatói vannak a hagyományos téglaépítésűeknél, ugyanakkor kulcsrakész lehet akár 4 hónapon belül. Az árak pedig a minőségi téglaházaknál legalább 20-25%-kal kedvezőbbek!

Már 13 típusterv áll rendelkezésre (61 – 235 nm), és folyamatosan bővül a kínálat. Ha mégsem találja meg közöttük az ideálisat, a rugalmas technológia lehetővé teszi azt is, hogy akciónk keretében (2020. augusztus 31-ig) akár álmai házát terveztesse meg, építtesse fel velünk.

Házaink környezettudatosak, természetes anyagokból állnak, élettartamuk korlátlan (30 év gyártói garancia). A szárazépítési technológia és a felhasznált anyagok okán ellenállnak a penésznek, rovaroknak, rágcsálóknak. Hőtartó képességük, hangszigetelésük kiváló, tűzállóságuk átlag feletti.

Az elektromos padlófűtés, minőségi nyílászárók, lélegző (min.13 cm) szigetelés révén nem csak a kiviteli költségek kedvezőek, de a fenntartásuk is jóval olcsóbb a téglaházaknál, akár 70-80% energia megtakarítás érhető el. Némi többlet beruházással (extra szigetelés, napelemes rendszer, stb.) pedig rezsimentessé tehető, közel passzívház mutatókkal.

A falelemekbe a gyártáskor beépítésre kerülnek az elektromos, illetve vízszerelési csövezések, így a szerelvényezés gyorsabb, olcsóbb. A falak felülete szinte azonnal alkalmas a tapétázásra, nincs szükség költséges előkészítésre.

Szakembereink felkészültek, a tervezéstől a gyártásig, az alapozástól a belső munkákig garantálják a legjobb minőséget. Természetesen minden ház rendelkezik minden szükséges minősítéssel, tanúsítvánnyal, így igénybe vehetőek a CSOK, támogatott hitelek, fogyasztóbarát hitelek egyaránt, tapasztalt tanácsadóink segítségével.

Külön egyeztetés alapján vállalunk (együttműködő partnereinkkel) kertépítést, kerítés építést, medence létesítést, konyhabútor tervezést és szerelést, egyéb kiegészítő munkákat (ezeket a kiviteli ár nem tartalmazza).

Bővebb információkat, technológia leírást, illetve típusterveket, alaprajzokat az alomotthonod.hu oldalon talál.

Várjuk egy kávéra, beszélgessünk, tervezgessünk együtt!

Elérhetőségeink:

  • +36 (30) 188 - 7507
  • +36 (30) 188 - 7508
  • Érd, Velencei út 4.