Kiadó iroda/üzlethelyiség Ajka 300 000 Ft

Leírás

Ajka város központjában 223 m2, 120 m2, emeleti irodahelységek önállóan, vagy akár megosztva hosszútávra kiadók. A helyiségek bútorozottan vagy, bútorok nélkül is használatba vehetők.

Az irodahelyiségek a felújított „CENTER” szolgáltatóház emeleti részén, az utcafront felől a baloldalon helyezkednek el. Mindkét irodakomplexum önálló külső lépcsőfeljárón keresztül közelíthető meg. A közműellátottság teljes, a fűtést a városi táv hőszolgáltató biztosítja az épületben lévő alközponton keresztül. Mindkét terület önálló szociális helyiségekkel rendelkezik, önálló vízórával, villanyórával ellátott. Az épület adottságainak köszönhetően nem csak irodának, hanem más szolgáltatási tevékenység kialakítására is alkalmas, olyan alapterületekkel, ami a jövőbeni hasznosítási céloknak megfelel.

Irodahelység jellemzői:

- Az irodák megközelíthetők az utcafrontról külön lépcsőfeljáróval

- Közeli parkolási lehetőség (városi parkoló)

- Nagy mozgástér a jövőbeni funkcióváltással kapcsolatosan, bármilyen méretű alapterületre.

- Belső és külső adottságainak köszönhetően hasznosítható olyan ügyfelek részére, akiknek fontos, hogy a városközpontban könnyen elérhető, könnyen megközelíthető helyen végezzék tevékenységüket.

- Az ingatlan bérleti díja: 2500 Ft/m2 + Áfa + rezsi/ hó. A tulajdonos szerződéskötéskor 2 havi kauciót és 1 havi bérleti díjat vár el. N3845

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon. Nívó ingatlan: N3845

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 300 000 Ft/hónap
Méret: 120 négyzetméter
Azonosító: 11094647
Irodai azonosító: N3845
Emelet: 1. emelet
Jelleg: iroda