Kiadó iroda/üzlethelyiség Budapest V. ker 8 085 000 Ft

Leírás

Kiadó egy prémium sarok üzlethelyiség Budapest belvárosában, az V. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton!

Az ingatlan az Arany János utcai metrómegálló közvetlen közelében helyezkedik el, a Szent István Bazilika és a Nyugati pályaudvar szomszédságában, így stratégiai lokációval rendelkezik, kiváló megközelíthetőséggel és magas gyalogosforgalommal.

Az összesen 845 m²-es terület három szinten helyezkedik el: a földszinti rész 391 m², a galéria 165 m², míg a pince szinten található raktár rész 288 m².

Az épület földszintje és pincéje között teherlift kialakítására is van lehetőség, amely jelentős mértékben megkönnyíti a logisztikai műveleteket és a raktározást.

Az ingatlan ideális választás élelmiszerüzlet, bankfiók, bútor bemutatóterem számára, valamint bármilyen kereskedelmi és szolgáltató tevékenységre. Emellett kiválóan alkalmas olyan vendéglátóhely számára is, amely nem igényel meleg konyhát. Az ingatlan számos üzleti modell számára rugalmasan alakítható és testre szabható.

A bérleti díj 24 € / m²+ áfa, az üzemeltetési költség pedig 4 € / m² + áfa.
Az ingatlan hosszú távra bérbe adó, igény szerint kialakítva, kulcsrakészen vagy a bérlő saját beruházásában, maximális rugalmasságot biztosítva a bérlők számára.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget a belváros egyik legfrekventáltabb helyén! Érdeklődni a megadott elérhetőségen lehet.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 8 085 000 Ft/hónap
Méret: 845 négyzetméter
Azonosító: 11416075
Irodai azonosító: 13775
Cím: Bajcsy-Zsilinszky út
Jelleg: Üzlethelyiség
Helyiségek: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift