Kiadó iroda/üzlethelyiség Budapest XIII. ker 2 812 Euro

Leírás

Bérlésre kínálunk egy XIII. kerületi irodaház 3.emeletén levő 218 m²-es alapterületű IRODA helyiséget.

A z irodaház mintegy 4000 négyzetmétert kitevő bérleményei a XIII. kerületben, a Váci út és a Lőportár utca környékén helyezkednek el, 5 percre a Nyugati Pályaudvartól, a pesti oldal egyik fő közlekedési tengelyében, Budapest dinamikusan felfejlődött új üzleti centrumában.

Az épület tömegközlekedés szempontjából ideális helyen van mind a pesti oldalról, mind a budai oldalról érkezők szempontjából.
A Lehel tér gyalogosan öt perc alatt érhető el, a Nyugati pályaudvarhoz való eljutás pedig ugyanennyi időt vesz igénybe metróval, busszal vagy autóval.
Megközelítési lehetőség:
- Metró: M3
- Villamos: 14
- Busz: 13, 133
- Troli: 76

Elkülönülve a Váci út forgalmától, a vezérszintről közelíthető meg ellenőrzötten az épület négy irodai szintje, valamint a térszint alatti teremgarázsok, amelyekben két szinten 31-31 parkolóhelyet tudtunk elhelyezni.

Az irodai szintek belső átalakíthatóságának, szeparálhatóságának igénye miatt három vertikális mag alakult ki az épület súlypontjaiban:

- Udvar szekció: Nagyobb alapterületű, sűrűbb válaszfalazást igénylő cégeknek nyújt kiváló bérleményt, kártyás beléptető rendszerrel.
- Lőportár szekció: Kisebb alapterületű irodák, cégeknek nyújt kiváló bérleményt.
- Váci szekció: Közepes alapterületű, nagyobb terű irodákat igénylő cégeknek nyújt kiváló bérleményt, kártyás beléptető rendszerrel.

Az irodaszintek kialakítása középfolyosós rendszerű, – ahol az irodai szintek fix pontja a lépcsőház, a hozzátartozó vizes csoportokkal.
A negyedik emeletet üveglépcső választja el az általános szintek belső rendszerétől, mely egy extravagáns változatosságot kölcsönöz az épületnek.

A teremgarázst szén-monoxid érzékelő rendszerrel alakítottuk ki. A parkoló-szinten belüli gépkocsi mozgás egyirányú, így a körforgalom miatt a parkoló funkcionálisan áttekinthető és a balesetveszély minimálisra csökken. A parkolóba való bejutás távirányítóval, a kijutás kártyaolvasó rendszerrel történik, a rendszer a teremgarázs ajtaját nyitja illetve zárja.

Szolgáltatások:
- Recepció
- Biztonsági szolgálat-24 órás portaszolgálat
- Konferenciaterem
- Kártyás beléptetés
- Vendégparkoló
- Zuhanyzási lehetőség
- Kerékpártároló
- Székhelyszolgáltatás
- Konyha - Közösségi tér
- Bérelhető parkoló
- Saját bejárat irodához
- Raktárterület
- Ingatlan adminisztráció és menedzsment
- Álmennyezet
- Kamerarendszer
- Nyitható ablak
- Fan coil
- Lift
- Egyedi fogyasztásmérők
- Tűzbiztonsági rendszer
- Szerverszoba

Az IRODA havi bérleti díja: 12,9 EUR-tól + Áfa / m²
Fenntartási és üzemeltetési költség: 4,9 EUR + Áfa / m² + áram almérő

A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól. A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.
Jelen hirdetésben szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos tájékoztatás érdekében kérjük vegye fel kapcsolatot értékesítőnkkel a megjelölt elérhetőségeken.

Az irodaházban további raktárak illetve iroda helyiségek különböző méretben bérelhetők!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 2 812 Euro/hónap
Méret: 218 négyzetméter
Azonosító: 11335449
Irodai azonosító: 363299
Cím: A kat.Irodaház III.em 218 m² iroda
Jelleg: iroda
Elhelyezkedés: Irodaházban

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Lift
  • Parkoló

Térkép