Kiadó iroda/üzlethelyiség Miskolc 10 Euro

Leírás

Miskolcon az Egyetemvárosban irodahelyiségek bérelhetők. A nyolc szintes irodaház tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, kocsival a parkolás ingyenesen megoldható.

Az épületben lévő rendezvény terem a tartós bérlők számára is rendelkezésre áll. Az épület közlekedési szempontból akadálymentesített. Az épületen belüli mozgást két lift segíti. Az irodaház minden szintjén étkezőt, melegítő konyhát vehetnek igénybe a bérlők és az egyetemi dolgozók.

A Miskolci Egyetem E/7 épületben, jó infrastruktúrájú, ügyfélparkolóval rendelkező, igényesen felújított irodaházban, 15 nm-es, klímás irodahelyiség 10 EUR/nm/hó bérleti díjért (plusz üzemeltetési költség) hosszútávra kiadó! Az irodaházban portaszolgálat, elektronikus beléptetési rendszer, posta-szolgáltatás, étterem és egy 20 fő befogadására is alkalmas tárgyaló áll rendelkezésre! Tágas konyhahelyiség az irodához közel a folyosó közepén található. Az iroda 6 perc sétára található a Kemény Dénes Városi Sportuszodától és pár percre az UNIHotel földszintjén található UNIGYM egyetemi konditeremtől és a Lidl áruháztól. Barátságos park környezetben, sétálóövezet közelében.

Több egymás melletti 30 nm és 15 nm-es kiadó iroda található az épületben.

Infrastruktúra:
Recepció
Étterem
Kávézó terasszal
12 órás portaszolgálat
Díjmentes parkolóövezet
Konditerem
Konferenciaterem
Vendégparkoló
Kerékpár tárolási lehetőség
Bankautomata
Kártyás beléptetés
Park
Posta

További részletekkel kapcsoltban kérem keressen.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 10 Euro/hónap
Méret: 15 négyzetméter
Azonosító: 11211795
Irodai azonosító: 350108
Cím: Egyetemváros
Emelet: 4. emelet
Jelleg: iroda
Elhelyezkedés: Irodaházban

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Lift
  • Parkoló

Térkép