Kiadó iroda/üzlethelyiség Szeged, Alsóváros, 7 920 Euro

Leírás

Szeged Belvárosának határán, a szegedi központi vasúti pályaudvar mellet, az Indóház téren jelenleg épülő vegyes funkciójú liftes épület felső 2 szintje akár egyben, akár külön-külön irodai célra, komoly bérlőnek, hosszú távra kiadó!
A rendkívül igényes tulajdonos által megálmodott koncepció szerint az 5 szintes (földszint + 3 emelet + tetőtér) épület földszintjén irodák/üzletek kapnak majd helyet, az I. és II. emeleti szinteken apartmanok készülnek, míg a III. emelet és a tetőtér egyenlőre döntően egy légtérű irodaként kerül kivitelezésre! Az épület kulcsrakész átadása 2023 nyarán várható. Jelenleg már a belső kivitelezések zajlanak, sőt az apartmanok szintjein már a belső kialakítás is teljesen kész, ott már a gépészek dolgoznak.
Az épület III. emeletén összesen 330 m2 alapterületen a korábbi tervek szerint szintén apartmanok épültek volna, de a beruházó a belső kialakításból csak a minimálisan szükséges falakat építi be és a vizesblokkok egy részét alakítja ki így majd a bérlő igényeire szabhatja a szint belső kialakítást! Lehet az tagolt, kisebb irodákat tartalmazó egység, de nagy egybefüggő terek is maradhatnak! Az emelethez összesen 5 db erkély kapcsolódik (összesen 28 m2 alapterülettel).
A tetőtéri szint a terveken is egy légterű irodai szintként szerepel, így az szinte teljesen egy légtérben is kerül kivitelezésre és várja leendő bérlőit. Ez a szintén 330 m2 alapterületű szint, köszönhetően a tető dőlésszögének teljes egészében hasznosítható terület. A liftnek köszönhetően az irodák kényelmesen megközelíthetőek, de a lépcsőházat és az épület fogadó terét is impozánsra és egyedire tervezik, így bármilyen cég számára megfelelő és igényes lehetőséget tudunk itt biztosítani!
Az épület egyébként szinte csak megújuló energiákra fog támaszkodni, gáz egyáltalán nem is kerül a területére bekötésre, így a magas rezsi költségektől itt nem kell tartani!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 7 920 Euro/hónap
Méret: 660 négyzetméter
Azonosító: 11121688
Cím: Indóház tér
Városrész: Alsóváros
Emelet: 3. emelet
Jelleg: iroda
Elhelyezkedés: Irodaházban
Tulajdonviszony: Tulajdonjog

Egyéb jellemzők

  • Lift
  • Utcafront

Térkép