Eladó családi ház Kátoly 29 900 000 Ft

Leírás

Csendes zsákfalucskában, Kátolyban szép, jó állapotú családiház, gazdálkodásra alkalmas területtel, akár azonnal költözhetően eladó!

A ház Kelet nyugati tájolásának köszönhetően egésznap beragyogja a napsugár.

Ha szereti a nyugalmat a természet közelségét, a falusi emberek kedvességét, mégis szeretne egy nagyvárostól elérhető távolságra élni, akkor ez a ház csak önre vár.
Legfőbb értékét a faluban élő emberek, azok együttműködési készsége, fejlődésre irányuló akarata, összetartása jelenti, másik erőssége a szerencsés természeti adottságokban rejlik.

Kátoly a Kelet-Mecsek lábánál a Zengő alján, a Karasica, és a Kékes patak völgyében terül el, Pécstől csak 30 km- re fekvő zsáktelepülés. (Pécsváradtól 13 km, Szederkénytől csak 8,8 km,)
Északon Pécsvárad, keleten Márok-Nagypall, délen Máriakéménd, nyugaton Berkesd határolja.

A ház akár kétgenerációs házként is tud funkcionálni, mert igény szerint 2 külön bejárattal rendelkezik.
A hátsó házrész, egy szoba-konya, fürdőszoba-wc, kamra előszobából áll, akár felnőtt fiataloknak, akár az idősebb korosztály részére kiváló kis garzon lakosztály lehet.
Az első része a háznak földszint és emeletből áll. A földszint akadálymentes, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, az emeleten pedig két szoba, fürdőszoba, erkély, és két padlástéri tároló, várja leendő lakóját. A fölszintről az emeletre egy gyönyörű modern fa lépcsőn tudunk felmenni.
A kisebb házrészt akár az udvaron, keresztül akár a házból is, a szobán keresztül meg lehet közelíteni.
A szobák szép nagyok tágasak, keleti tájolásuknak köszönhetően világosak.

Ez a családiház poroterm téglából épült, a tető Bátaszéki mázas cserépből, fűtése gázkazánnal, radiátorokon keresztül történik, de lehetőség van vegyestüzelésű kazánnal is fűteni.
A meleg vizet 3 db bojler biztosítja. A villamos hálózata 3 fázis 3 X 20 amper + éjszakai áram. A szobák szőnyegpadlóval burkoltak, a többi helyiség kerámia burkolatú.
Az ablakok kétrétegű hő és hangszigetelt üveggel, a konyhában műanyagból, a többi helyiségben fából készültek. Minden ablakon redőny van.

A környék mind infrastrukturálisan, mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézmények tekintetében ellátott, hiszen séta távolságra található a bolt, a templom, a körzeti orvos, az iskolás, óvodás gyermekeket iskola busz viszi a Geresdlaki iskolába, óvodába.

A gazdálkodásra alkalmas területen alma, körte, füge, szilva, barack, meggy, cseresznye, dió, szőlő, veteményes szolgálta a lakóit.
A telken van még egy 20 m2 pince, garázs, szerelőműhely, csibeól, disznóól, füstölő, fúrt kút, amely kővel van kirakva és 15 m mély.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot is !

Terület: 2990 m2
A ház: 161 m2
Ára: 29.900.000,- Ft

Ügyfeleinknek, díjmentes hitelügyintézést, hitel előminősítést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány készítését is rövid határidővel vállaljuk.
Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen!

Sóki Zsuzsanna
+36 20 /994-2000
soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu
www.szephazingatlan.hu

A fenti szerzői tartalmak (hirdetés, hirdetés szövege, képek, alaprajzok) másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos, külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

Családi ház részletei

Ár: 29 900 000 Ft
Méret: 161 négyzetméter
Azonosító: 11333482
Irodai azonosító: 107911
Cím: Kátoly
Erkély mérete: 5.00 négyzetméter
Telek: 2990 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Kátoly

Csendes zsákfalucskában, Kátolyban szép, jó állapotú családiház, gazdálkodásra ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Kátoly

Csendes zsákfalucskában, Kátolyban szép, jó állapotú családiház, gazdálkodásra ...