Eladó iroda/üzlethelyiség Becsehely 14 900 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálok egy jelenleg is működő üzletet Becsehely központjában.
Az üzlet már több, mint 2 évtizede üzemel, bővítésére 2003-ban került sor, az épület könnyűszerkezetből készült.
Az épület kialakítása nagyon jó, vendégek részére fedett terasz van kialakítva, az üzletbe belépve a kiszolgáló helyiségbe lépünk, innét jutunk el az előkészítőbe, hátsó részben a dolgozóknak kialakított öltöző, vizes blokk és tároló található, a vendégek pedig az udvarról tudják a vizes blokkot megközelíteni.
Az üzlet melegét elektromos klíma biztosítja. A hálózat 3x25 A áramerősséggel rendelkezik, mely az épület teljes áram igényét kielégíti.
400 négyzetméteres sík területen helyezkedik el az épület, mely a vendégek fogadására is alkalmas, esetleg a gyerekeknek kisebb játszótér is kialakítható.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol több kép is segíti Önt a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 14 900 000 Ft
Méret: 55 négyzetméter
Azonosító: 11114554
Jelleg: iroda