Eladó vendéglátó egység Budapest XVIII. ker 279 000 000 Ft

Leírás

XVIII. Kerület Pestimre szívében, központi helyen, forgalmas, nagy átmenő forgalommal rendelkező helyen kínálok eladásra egy 203 nm-es , 37 éve működő EXCLUSIVE 110 fő befogadásra alkalmas A la carte éttermet, teljes berendezéssel, fix törzsvendég körrel, akár nyereséges céggel.
Az épületről:
Körbe napozott, fény áradatban úszó épület 1940-es években építették 30-as tégla falazatból masszív alapra. 2002-től az ingatlan teljes átalakuláson és felújításon esett át. Gépészeti és elektromos hálózatát korszerűsítették, burkolatokat, beltéri ajtókat, szanitereket, külső nyílászárókat a nagyobbik vendégtérnél műanyagra cserélték. A kisteremben fa nyílászárókat építettek be, amik thermo üveggel ellátottak. Teljes tetőszerkezete újjá lett varázsolva, ami zsindellyel fedett. Az épület fűtéséről és melegvíz ellátássáról 24 Kw-os Immergas kombi gáz cirkó gondoskodik radiátoros hőleadók segítségével, 80 literes hőtárolóval. 2022-ben 36 Kw-os szaldós elszámolású napelemet telepítettek, 25 Kw-os inverterrel. Tehát a rezsi költség igen alacsony, mivel az elektromos áramot a napelem fedezi. Az étterem vendégterében 4 db nagyteljesítményű inverteres hűtő-fűtő klíma került beépítésre vendégeink komfortérzet növelésére.
Az étteremről:
Az étterem 37 éve nyitotta meg előszőr kapuit és azóta is a 18. Kerület leghíresebb éttermei közé tartozik. Megtiszteltetés volt mindig ebbe a vendéglőbe dolgozni vagy akár vendégként betérni a baráti, családi vacsorák, rendezvények megtartására a Nemes vendéglőt választani.
2002 óta tulajdonosváltás történt és a mai napig is töretlenül és kitartóan azon dolgozik a személyzet és a tulajdonosi kör, hogy a vendégek elégedetten, jól lakottan és jó érzéssel távozzanak. Folyamatos korszerűsítés, újítás, Séf ajánlat, étlapváltás, belső és külső esztétikai átalakítás, idényjellegű ajánlatokkal kedveskednek a vendégeknek. Hétfőtől-péntekig napi menüt főznek, amit nemcsak helyben, de kiszállítva is elérhetik a vendégek.
Vendégtér. 109 nm, 2 részre tagolódik. A nagyterem kb. 70, a kisterem kb. 30 fő de akár 110 fő befogadására is kényelmesen alkalmas. A la carte, napi menü, hétvégi ajánlatok, koktélok, pálinka különlegességek pizzák is megtalálhatók a kínálatban.
A vendékkör már kialakult tehát egy nyereséges vállalkozást csak át kell venni. Az étterem számos esküvő, családi, baráti rendezvény legény és lánybúcsú, osztálytalálkozó, karácsonyi záró partik, szilveszteri buli, álló fogadás, a la carte és napi menü is kivitelezhető. Rendszerint a környék lakói és cégei ezeket itt is rendezik meg, és mivel a vendégtér 2 részből áll, így egyszerre akár két külön-külön szervezett csoportos rendezvény is lebonyolítható. Sőt az étterem házhozszállítással is extra profitra tett szert, a kerületben és a környező településekre is szállítják a friss, finom ételeiket, nyáron pedig pluszba foci, úszó, kreatív táborokba.
Az étterem minden engedéllyel rendelkezik a zavartalan működéshez. Az étterem teljes mérete 203 nm ami a vendégtéren kívül, konyha, tálaló, előkészítő, mosogatók, zöldség raktár, száraz árú raktár, italraktár, személyzeti öltöző, iroda, mellékhelység lett kialakítva.
Az étterem teljes berendezéssel, engedélyekkel, akár a nyereséges céggel együtt megvásárolható.
A konyha tökéletesen a mai kornak megfelelően felszerelt: Minden rozsdamentes anyagból készült, aktív, hatékony elszívó berendezés, ipari mikrók, kombipároló, pizza sütő, hűtők és számos felszerelés elérhető a tökéletes gördülékeny működéshez.
Parkolás közvetlenül az étterem utcájában, közterületen ingyenes.
Telek mérete kiváló 540 nm, ahol helyett kaptak a raktárak, kert a személyzetnek, 2 autó számára beállási lehetőség, dohányzásra kijelölt hely, személyzeti bejárat és áru behordási lehetőség.
Bár a környék híres a közbiztonságról az épület riasztóval és kamera rendszerrel lett kialakítva.

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben: iskola, óvoda, bölcsőde, felnőtt illetve gyermekorvosi ellátás, kisebb boltok, posta, bevásárlási lehetőségek, bkk járatok.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Vendéglátó egység részletei

Ár: 279 000 000 Ft
Méret: 203 négyzetméter
Azonosító: 11401028
Irodai azonosító: 318853
Ingatlan állapota: Átlagos