A világ leggigantikusabb épületei, 1. rész

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bemutatjuk a világ leghatalmasabb házait, amelyekhez már-már térkép kell, hogy ne tévedjünk el bennük.

Az emberek mindig is szerették a monumentális dolgokat. Ez a házakra is igaz, az opishposh.com segítségével bemutatjuk a világ legnagyobb magántulajdonú házait.

1. Antilla, Mumbai - India

Antilla Mumbaiban

A világ 5. leggazdagabb emberének tulajdonában áll ez az épület, ami a világ legnagyobb épületeként van számon tartva. Szinte az összes létező létesítményt magába foglalja, amit eltudunk képzelni, van itt medencéktől kezdve, helikopter leszállón keresztül, jóga stúdió, bárok és még egy hindu templom is. Extra információ, hogy több mint 600 ember kell a hatalmas épület fenntartásához.

2. Fairfield Pond, The Hamptons - Egyesült Államok

Fairfield Pond

Amerika legelőkelőbb szegletén található az államok legnagyobb épülete. Természetesen tartalmaz egy privát bowling pályát, 29 hálószobát, 5 tenisz pályát és azt beszélik, hogy egy 150.000 dolláros kád is helyet kapott belül.

3. Hearst Mansion, Beverly Hills - Egyesült Államok

Hearst birodalom

A milliárdos William Randolph Hearts építette kastélyát Beverly Hillsben. 6 különálló része van a háznak, 29 hálószoba, 3 úszómedence és egy saját nightclub is tartozik az épülethez.

4. Villa Leopolda, Cote D’Azur - Franciaország

Villa Leopolda

A pletykák szerint jelenleg Bill Gates birtokolja a “házat”, ahol 2 vendégház, 11 hálószoba, 14 fürdőszoba és egy szépen gondozott 20 holdas kert is található bent. Igazi kikapcsolódás a pihenni vágyó nagyon jómódú embereknek, hiszen ahogy a képen is látszik, gyönyörű környéken fekszik.

5. Updown Court, Windlesham, Surrey - Nagy-Britannia

Updown Court

Elképesztően sok hálószoba van a házon belül, egészen pontosan 103, csak ezen szobák 215 000 négyzetméter területet foglalnak el. De nem csak aludni lehet itt, privát vetítőterem, bowling terem, squash pálya, tenisz pálya és még egy istálló is tartozik az ingatlanhoz, amibe 20 ló is befér.

Itt a folytatás.