Profi lakberendezés szupergyorsan

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem mindegy, mikor jövünk rá, hogy a kiszemelt bútor túl széles, túl magas, túl világos, vagy túl sötét - a vásárlás előtt, vagy után.

Mennyit vágjunk le belőle?

Mindenki ismeri a kínt, amikor csupán milliméterek miatt nem fér be a kiválasztott bútor a helyére. Ennél már csak az a szörnyűbb, amikor az ajtón akad fönn...

Megéri centizni?

Ha van türelme mindent centire pontosan lemérni és lejegyezni, ráadásul még precíz is, valószínűleg kevésbé fogja meghatni a hírünk, hiszen egy egyszerű mérőszalaggal felvértezve is tökéletesen ki lehet deríteni, hogy a kinézett bútorok megfelelő méretűek-e. De ha inkább a kényelmesebb útját választaná a lakberendezésnek, akkor jól figyeljen!

A Pinterest beújított!

Mivel a Pinterest tele van jobbnál-jobb ötletekkel, óhatatlanul is elcsábul az ember, hogy megcsinálja/beszerezze az ottlátottakat.

Utóbbiban siet segítségére felhasználóinak a Pinterest a legújabb fejlesztésével. Az új AR lencse technológiával tökéletesen meg tudja határozni, hogy a kinézett bútor vagy kiegészítő befér-e a lakásunkba, és még azt is ellenőrizhetjük, hogy jól fog-e mutatni ott.

Sőt, ha minden stimmel az áhított termékkel, azon nyomban meg is rendelhetjük :)

Pár kattintás, és már csak a futárt kell lesni...

Nem csak a kanapét cserélné le?

Semmi gond, ha unja az otthonát - az is érthető.

Vegye igénybe az állami támogatásokat, és válasszon új otthont!

A CSOK-ról, a Zöld Hitelről és a Babaváró Hitelről mindent megtudhat cikkjeinkben.

Forrás: Social Media Today