Extrém hotelek, amelyekről nem is gondolnád, hogy léteznek

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kíváncsi vagy milyen hétköznapinak nem mondható hotelekben alhatsz? Olvass tovább!

Az előző részben bemutattunk pár kifejezetten egyedi hotelt. Folytatjuk jó szokásunkat és további extrém hoteleket osztunk meg veletek:

Burg Hotel - Oberranna

Kastély Hotel

Burg Hotel

Ausztriai kastély Hotel - Burg hotel

A XII. században épült kastély renoválás után immáron luxushotelként üzemel Ausztriában. Mint a középkorban, lovakon körüljárhatjuk az egész térséget, ami mellesleg tele van a világörökség részét képező monostorokkal és templomokkal.


Chateau de Bagnols

Chateau e Bagnols

Franci vár hotel

Hotel

A Chateau de Bagnols egy kis francia faluban található. A kastély szintén át lett alakítva hotellé. Egy régi és egy új parcellára van osztva. A régit a XIII. században dekorálták, az “újat” a XV. században. Márvány fürdőszobákkal és antik képekkel van telítve, amelyek egészen egyedivé varázsolják a kastélyt.


Spitbank erőd - tengeri hotel

Spitban erőd

Hotel Spitbank, tengeri hotel

Spitbank hotel a Viktória-parton

Egyike az 1700-as években a Viktória-parton épült három erődnek. Egy luxus butik hotelnek lett átalakítva. Természetesen bérelhetünk benne szobákat, de rengetegen kötnek házassági fogadalmakat is itt.


Leicester-erőd

Leicester erőd

Leicester erőd hotel a Brit Csatornában

Fort Leicester

A Leicester-erőd első Earl Leicesterről kapta a nevér és a Brit Csatornában található. Érdekessége, hogy falai öt méter vastagok és belül mindent beborít a luxus. Az ágynemű huzatok egyiptomi pamutból vannak és arany étkészlettel fogyaszthatjuk az ételeinket. A magasben lévő terasz kiváló lehetőséget nyújt a csillagok kémlelésére és gyakran készítenek fönt barbeque ételeket is.

Szeretnél még? Itt olvashatod a következő részt.