Legolvasottabb cikkeink 2015-ben

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mi lett a top 10 legnépszerűbb téma olvasóink között?

Meglepően nagy érdeklődés övezte az ingatlan-végrehajtási folyamatot taglaló cikksorozatunkat - talán nem véletlenül. Sokakat érdekelt még az ingatlan vétele-eladásakor felmerülő teendők köre. Az elhúzódó hőség és az egyre emelkedő ingatlanárak szintén forró témák voltak az idén. Lássuk, melyik cikkek lettek a legolvasottabbak 2015-ben az ingatlanok.hu-n!

10. Hőszigetelés vagy légkondicionálás?
A magyar lakosság 70%-a hőszigetelne, ugyanakkor a szomorú valóság az, hogy mind a hőszigetelt, mind a légkondicionált ingatlanok aránya egyaránt 20% körül mozog. A többiek árnyékolnak, ventilálnak vagy kereszthuzatot csinálnak a forró nyári napokon. Elolvasom.

9. Ingatlan végrehajtás folyamata - Leggyakoribb kérdések
Mi a teendő ha az árverésen nem nyertünk? Visszakapjuk az előleget? Mi történik, ha nem fizetjük ki a vételárat? Milyen kötelezettségek vonatkoznak az előző tulajdonosra? Mikor kell kiköltöznie az ingatlanból? Közérthető válaszok a cikkben. Elolvasom.

8. 20 szín, ami kiválóan megy a kékhez
Ki mondta, hogy a kék hideg szín? Fényképes színösszeállítások, egyedülálló enteriőrök színesítik ezt a cikket. A közös nevező a kék, a változó a mellérendelt szín, a végeredmény minden esetben lélegzet-elállítóan szép. Nézze csak meg! Megnézem.

Kék és a hozzáillő színek


7. Ezen a lakáson adott túl a Red Hot Chili Peppers dobos
Chad Smith hipszterkecója mindent visz. Tágas, trendi, világos, benapozott, látszóbeton és üvegfalak kombójában. Lakberendezési ötleteket is meríthet a cikkben található képgalériából. Megnézem.

6. A Balatonnál húsz százalékkal nőttek az ingatlanárak
A déli part ingatlanjai átlagosan feleannyiba kerülnek mint az északi partiak, ugyanakkor egyes településeken kimagasló ingatlanárakkal találkozhatunk. A legmagasabb ingatlanárakkal rendelkező településeket megtalálhatja cikkünkben. Elolvasom.

5. Ismét lesznek lakossági energetikai pályázatok
A lakásfelújítási és korszerűsítési beruházások szinte kivétel nélkül minden háztartásban fejfájást okoznak. Olvasóink ezért szenteltek kiemelt figyelmet a pályázati, támogatási lehetőségeknek. Elolvasom.

4. Ingatlan végrehajtás folyamata - Ki vehet részt ingatlan árverésen?
Sajnos jó eséllyel egyre több ingatlant fognak elárverezni a közeljövőben. Cikkünkben hasznos gyakorlati ismereteket szerezhettek olvasóink egészen közérthető módon az árverezések menetéről lépésről lépésre. A leírtak még most is aktuálisak. Elolvasom.


3. Így hűtsd le lakásodat a rekkenő hőségben
Hasznos ötletek, nagy igazságok, kellemesen könnyed, laza megfogalmazásban; az óriási hőségen kívül ezek lehettek az okai cikkünk népszerűségének. Jövőre reményeink szerint egyre több ilyen hangvételű cikket igyekszünk gyártani. Bronzérem! Elolvasom.


2. Hivatalos teendők ingatlanvásárlás esetén (lakás, vagy házvásárlás menete)
2015 végére az ingatlan adás-vételek száma várhatóan el fogja érni a válság előtti szintet, így nem véletlen, hogy sokakat érdekelt, milyen hivatalos tennivalók kapcsolódnak egy ilyen művelethez. Erről mindenkinek érdemes tudni! Elolvasom.


1. Ingatlan végrehajtás folyamata – ingatlan árverés
Idei No. 1 slágertémánk az ingatlan árverezés lett. Mi az a végrehajtás? Mi a végrehajtás folyamata? Mit jelent az ingatlan lefoglalása? Mikor árverezhetik az ingatlant? A válaszok - amikről adósnak és árverezőnek egyaránt tudni érdemes - a cikkben megtalálhatók. Elolvasom.